CCCB   Creative Computer Club Belgium - vzw

Home

Clubinfo

Apple-groep

PC-groep

Beginners

Bestuur

 

Beginners
  
    

CCCB vzw
Helderstraat 57
2600 Berchem
info@cccb-vzw.com

  
Beginners
Beginners
Foto's
 

Even voorstellen:


Uiteraard is onze vereniging er niet alleen voor de gevorderde computergebruiker. Ooit hebben we allemaal met de computer moeten leren omgaan. Wat de jeugd tegenwoordig bijna met de paplepel binnenkrijgt aan kennis, is voor andere mensen misschien helemaal niet zo vanzelfsprekend.  

Daarom werd er in 2003 besloten om ook aan deze mensen extra aandacht te schenken. 
Of je nu reeds een kleine voorkennis hebt of helemaal computerleek bent doet niet terzake.  Wij starten vanaf het nulpunt met een begeleide cursus.
 
Je wordt in een kleine groep op weg geholpen met de nodige uitleg over de werking van een computer, dit zowel voor de basiskennis hardware als voor de benodigde kennis van Windows.
Je hoeft niet zelf over een systeem te beschikken, daar zorgen wij wel voor.  Ook wordt er les gegeven met behulp van een projectiescherm opdat iedereen goed kan volgen wat er zoal gebeurt.

U zet uw allereerste stappen in Windows en bijhorende programma's.
Na afloop van de cursus ben je best in staat om op je eigen benen te staan en de wondere wereld van de computer op je eentje verder te verkennen.

Uiteraard, kan je ook lid blijven van onze vereniging en samen met anderen de nodige ervaringen uitwisselen.

Startdatum en aanvangsuur:

Een cursus zal doorgaan tijdens een vrije bijeenkomst in een kleine groep. In samenspraak met de geïnteresseerden worden de datums en onderwerpen vastgelegd.

Bijzonderheden:

Zelf notities nemen tijdens de cursus is niet nodig. Na afloop ontvang je uitgebreide documentatie over de gegeven lessen. Op die manier heb je alvast voldoende tijd om alles te kunnen volgen en actief deel te nemen.

Prijs:

    • Je moet lid zijn van CCCB om deze cursus te kunnen volgen.

    Coördinator:


    De huidige coördinator is Miranda Van Harneveldt.